Opis produktu
Śnieżnobiały krem w proszku o smaku waniliowym, idealny do przekładnia i dekorowania tortów, ciast i babeczek.Bardzo szybki w przygotowaniu - 150g mieszanki należy wymieszać przy pomocy miksera z 100 ml wody i 100 ml mleka.
Mieszanie zajmie nam jedynie 3 minuty! Gotowy od razu po przyrządzeniu.
Krem ma doskonały smak, jest sztywny, bardzo trwały i lżejszy od tradycyjnego kremu.
Można go barwić przy pomocy barwników spożywczych.
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 3 porcji kremu.
Masa netto: 450g
Składniki: cukier, syrop glukozowy (suszony), olej częściowo uwodorniony (palmowy), emulgator: E471, E472f, tłuszcz uwodorniony (kokos), białko mleka, dekstroza, mleko w proszku (odtłuszczone), stabilizator: E450, E263, E339, E516, substancja zagęszczająca: E401, E464, środek przeciwzbrylający: E341.