Opis produktu
Krem w proszku o smaku czekoladowym, idealny do przekładnia i dekorowania tortów, ciast i babeczek.Bardzo szybki w przygotowaniu - 150g mieszanki należy wymieszać przy pomocy miksera z 100 ml wody i 100 ml mleka. Mieszanie zajmie nam jedynie 3 minuty! Gotowy od razu po przyrządzeniu.
Krem ma doskonały smak, jest sztywny, bardzo trwały i lżejszy od tradycyjnego kremu.
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 3 porcji kremu.
Masa netto: 450g
Składniki: cukier, syrop glukozowy (suszony), kakao w proszku (odtłuszczone), olej częściowo uwodorniony (palmowy), emulgator: E471, E472f, uwodorniony tłuszcz roślinny (kokos), białko mleka, dekstroza, stabilizator: E450, E263, E339, E516, zagęszczacz : E401, E464, substancja przeciwzbrylająca: E341.